Uniserver als organisatie en werkgever

Over ons

Lees hier meer over onze dienstverleningen, onze kernwaarden en over de cultuur bij Uniserver.

Bekijk onze vacatures
hero-image
image

Wat wij doen

Uniserver bedient klanten vanaf het grootste Private Cloud platform van Nederland. Performance, beschikbaarheid en soevereiniteit staan centraal in alle diensten die worden geleverd en samen met haar partners zorgt Uniserver voor de bedrijfscontinuïteit van IT-processen binnen en buiten Nederland.

Uniserver werkt alleen met de beste, streng beveiligde datacenters op Nederlandse bodem, zoals Equinix en NorthC. Uniserver biedt Low-latency en Geo-redundant verbindingen (40G) tussen alle locaties. Waardoor onze klanten kunnen vertrouwen op de hoogst mogelijke uptime.

Dienstverlening Uniserver

Dienstverlening Uniserver

Dienstverlening Uniserver

Kernwaarden Uniserver

image

Samenwerkende experts die toegewijd zijn.

Bij ons staat toewijding aan deskundigheid en samenwerking voorop. Omdat we individueel op elkaars kwaliteiten, zelfstandigheid en behulpzaamheid kunnen vertrouwen, krijgen we het als collectief altijd voor elkaar. Want waar onze specialismen samenkomen, zijn we meer dan de som der delen. 

Deze onderlinge samenwerking, zowel tussen teams als met klanten, stelt ons in staat om uitdagingen te overwinnen en gezamenlijk succes te realiseren.

image

Autonome professionals die voor je klaarstaan.

Bij ons is vrijheid niet alleen een recht, maar ook een verantwoordelijkheid. Wij koesteren zelfstandigheid en autonomie als drijvende krachten achter zowel persoonlijke als collectieve groei en innovatie. En daarin ondersteunen we elkaar. 

Dit evenwicht tussen autonomie en saamhorigheid laat individuen floreren zonder zich verloren of eenzaam te voelen, in een werkomgeving waar plezier en menselijkheid centraal staan.

image

Groeigerichte doeners die trots, maar nooit uitgeleerd zijn.

Wij zijn de doeners die het altijd voor elkaar krijgen en elkaars succes vieren. Die resultaten eren en vieren we, omdat ze een weerspiegeling zijn van ons harde werk en onze vastberadenheid. Maar dat is alleen gepast als we ook openhartig en eerlijk zijn in wat niet goed gaat en daarvan leren: fouten maken mag, want zo groeien we. 

Door samen de balans te behouden, inspireren we het beste uit onszelf te halen en het keer-op-keer voor elkaar te krijgen.

image

Werksfeer

Werken bij Uniserver

De kracht van onze cultuur zit in het creëren van een veilige omgeving waarin men zich kwetsbaar kan opstellen en durft te experimenteren. Waar je gesteund wordt om het beste uit jezelf te halen en uitgedaagd wordt om te blijven groeien. Bij Uniserver mag je écht jezelf zijn, en die ruimte bieden we je ook. 

Ohja, en we zorgen iedere dag voor een lekkere, verse (en gratis) lunch op kantoor voor onze collega's 😉.

quote-image
Evelien Dillema

HR Talent & Development Consultant

“De kracht van ontwikkeling zit in het creëren van een veilige omgeving voor de medewerker. Dat is in mijn ogen een omgeving waarin men zich kwetsbaar kan opstellen en durft te experimenteren. Waar je gesteund wordt om het beste uit jezelf te halen en uitgedaagd wordt om te blijven groeien. Bij Uniserver kan dat zonder je authenticiteit te verliezen.”

quote-image
Evelien Dillema

HR Talent & Development Consultant