Werken bij Uniserver

Kom jij ons team versterken?

Bij Uniserver krijg jij de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes én je krijgt de kans om je te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden.

Bekijk vacatures
image

Wie is Uniserver?

Met 22 jaar ervaring en 175 professionals in dienst is Uniserver één van de grootste cloudhosting organisaties van Nederland. We leveren hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en het mid-market segment. 

Dagelijks zetten wij ons in voor onze missie: van elke klant een succesverhaal maken. Onze ambitie is om koploper te blijven op de Nederlandse cloudmarkt. We leven in een tijd waarin elk bedrijf digitaal is. Van banken en verzekeraars tot de bakker op de hoek. Wat hen verbindt is de wens snel te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Lees meer

Kernwaarden Uniserver

Lees meer
image

Samenwerkende experts

die toegewijd zijn.

image

Autonome professionals

die voor je klaarstaan.

image

Groeigerichte doeners

die trots, maar nooit uitgeleerd zijn.

image

Ontwikkelen bij Uniserver

De kracht van de Uniserver cultuur zit in het creëren van een veilige omgeving waarin men zich kwetsbaar kan opstellen en durft te experimenteren. Je wordt gesteund om het beste uit jezelf te halen en je wordt uitgedaagd om te blijven groeien.

De persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze collega's heeft onze prioriteit.